Македонија
17. October 2021 - 20:27

ВМРО-ДПМНЕ прогласува победа во Могила, Сопиште, Градско и Јегуновце во прв круг

Според првичните неофицијални информации ВМРО-ДПМНЕ прогласува победа во Могила, Сопиште, Градско и Јегуновце во првиот круг од изборите.

Таму според партијата убедливо водат нивните кандидати и ќе победат уште во првиот круг од овие седми локални избори во земјава.