Македонија
27. јуни 2022 - 20:08

ВМРО-ДПМНЕ: Поранешниот министер за образование на ДУИ и СДСМ физички се пресметува со колеги пратеници

Поранешниот министер за образование на ДУИ и СДСМ необразовано физички се пресметува со колеги пратеници, демонстрира насилие

Вака се однесува претседателот на КЕП!

Понижување, насилство и навреди во Собрание! Македонија наместо Европа стана див запад со “каубоите” од власта!

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ