Македонија
17. October 2021 - 20:50

ВМРО-ДПМНЕ: Победа во прв круг во Илинден и Петровец

Според неофицијални информации ВМРО-ДПМНЕ прогласува победа во Илинден и Петровец во првиот круг од изборите.

Таму според партијата убедливо водат нивните кандидати и ќе победат уште во првиот круг од овие седми локални избори во земјава.