Живот
5. September 2016 - 18:01

Видео од сообраќајна несреќа кое стана вирусно преку ноќ - Обидете се да го објасните ОВА!

Следново, се уште необјаснето видео доаѓа од најголемата земја на светот Русија. Најголемите и најчудните сообраќајни несреќи доаѓаат токму од оваа земја.
 
Овој пат, се работи за нешто сосема необјасниво. Конкретно, ова видео покажува мистериозен автомобил кој од нигде никаде се појави на раскрсница во Русија.
 
Најдобро е сами да погледнете и да се уверите...