Живот
29. May 2016 - 20:35

Ви се совпаѓаат линиите кога ќе ги споите дланките? - Еве што значи тоа...

Положбата и висината на линиите може да ви открие многу за љубовта и бракот, но и неколку лични карактеристики.
 
Одберете го одговорот кој го видовте на рацете:
 
Иста висина
 
Нежни сте, емотивни и ве одбиваат ненадејни постапки. Ќе се венчате со сакана и почитувана личност, одобрена од сите пријатели и роднини.
 
Линијата на десната рака е повисока
 
Привлекувате постари лица, па може да се омажите со повозрасен/на партнер/партнерка. Реални сте, знаете да ја подобрите атмосферата и ситуацијата, но не се грижите премногу за тоа што мислат другите.
 
Линијата на левата рака е повисока
 
Агресивни сте, сакате предизвици и бирате страсна љубов наместо романтика. Можно е да се венчате со личност од странство која ќе ја запознаете подоцна во животот.