Живот
10. јуни 2016 - 10:23

Вдовица затруднела по смртта на сопругот - се шокирале кога дознале од кого

Кога Кристен Тримпсон останала без таткото на своите две деца, сите биле во огромна болка. Сепак, во моментите на тага се појавил еден светол зрак кој на сите им ја вратил вербата во животот. 

И покрај тешката болест која ја имал и од која починал, Сем Томпсон се трудел да има уште деца. Затоа, парот се одлучил за вонтелесно оплодување. Имале уште четири смрзнати ембриони. Кристен се обидувала да затрудни, но не успеала.

Сепак, откако поминале низ голема тага, Кристен дознала дека последниот обид бил успешен.

- Многу пати се обидувавме, самите ембриони ги гледавме како деца. Беше неуспешно. Мојот сопруг почина во септември, а на последното оплодување во октомври, сфатив дека имам здраво дете во себе, вели таа.

Децата се радуваат за приновата. Детето никогаш нема да го види таткото, но едно е сигурно, ќе живее преку спомените.