Loading Video...
Спорт плус
6. November 2019 - 19:51

Утре стартува боксерската ревија „Златен гонг“

Пред точно 50 години стартуваше боксерската ревија „Златен гонг“ која од утре ќе почне во спортскиот центар Борис Трајковски. 

Се очекуваат настапи на боксери од 8 земји од кои четири од Македонија. 
По тој повод прес во Агенцијата за млади и спорт на која беа истакнати организациските моменти на ревијата и очекувањата на нашите претставници.