Фудбал
24. August 2017 - 16:23

УЕФА: Суперкупот во Скопје е најдобар досега

УЕФА уште еднаш и се заблагодари на Македонија и ФФМ и го прогласи суперкупот Реал - Манчестер Ј. за најдобро организиран досега. Во таа пригода УЕФА и ФФМ си разменија плакети и благодарници.