Џет-Сет
20. March 2016 - 22:26

ТЛЗП: Даниел Кајмакоски како Тина Тарнер

По успешните претставувања во првите две емисии на ТЛЗП како Џибони и Бруно Марс, во третата епизода од третата сезона на шоуто нашиот учесник, Даниел Кајмакоски ја имитираше Тина Тарнер. 

Погледнете како изгледаше неговата маска...