Живот
5. October 2018 - 11:55

Тинејџерка ја продава својата невиност: Агенцијата објави нејзина фотографија, мажите нудат преку милион евра за неа

Ејми е 19 годишна девојка од Велика Британија која ја продава својата невиност преку агенцијата „Cinderella Escorst“.

Својата невиност таа ја ставила на аукција, а засега цената достигнала 1,2 милиони евра и расте од ден во ден.

Ејми вели дека за оваа одлука размислувала долго и сфатила дека невиноста не значи, а дека парите би можеле потполно да го променат и нејзиниот и животот на нејзиното семејство.

-Сакам да му помогнам на моето семејство колку што тие ми помогнаа мене. Покрај тоа би сакала да патувам низ светот и да си го платам образованието. Продажбата на невиноста е идеална прилика да си ги остварам своите соништа, кажала Ејми за ескорт агенцијата.

Во описот на услугата која агенцијата ја нуди стои и дека земаат и депозит од 10 проценти од понудите како би се осигурале дека понудата е сериозна, а „средбата“ поради законските ограничувањата ќе биде во Германија, пренесува Мирор.

Агенцијата гарантира дека Ејми е невина, а потенцијалниот купувач може да се увери со посета на лекар.