Бизарно но вистинито
28. January 2017 - 14:21

Тажна приказна: Се оженил за кобра зошто личела на неговата девојка

Оваа приказна истовремено е и бизарна и срецепрателна.

Овој Тајланѓанец раскажува дека кобрата кој е долга повеќе од 3 метри неверојатно го потсетува на неговата покојна девојка, која починала пред 5 години.

Луѓето кои го познаваат велат дека бил целосно скршен од нејзината смрт, но состојбата му се подобрила откако ја пронашол змијата со која поминува повеќе време.