Бизарно но вистинито
19. January 2019 - 13:12

Татко за казна го ставал своето 3-годишно дете во машина за алишта и ја вклучувал

Полицијата објави дека го уапсила мажот виновен за злоставување на дете, откако неколку пати го ставал своето дете во машина за сушење алишта која некогаш и ја вклучувал.

Дваесет и пет годишниот Стивен Тодхантер од Алабама е приведен, бидејќи во периодот од 2017 и 2018 година во повеќе наврати го казнувал своето дете на возраст од 3 години на бизарен начин, го ставал во машина за сушење алишта.

По ставање на детето во машината ја затворал вратата, ја потпирал со столица, а понекогаш и ја вклучувал машината.

Според пишувањата на медиумите, доколку биде осуден го чека долг престој во затвор.