Џет-Сет
6. July 2018 - 10:20

Сузана Манчиќ се омажи за бизнисмен во Грција: Ова се моменти од нејзината венчавка за која сите зборуваат

Сузана Маничиќ се омажи за Симеон Оцомокос пред три дена, а нејзината кум Лоана ги откри деталите од свадбата.

На грчко-српската прослава не изостанаа бројни јавни личности, а Сузана за кума ја одбра долгогодишната пријателка, докторката Лоана Батсиало.

„Црковната венчавка почна во 19 часот, во црквата Света Петка. Сузана во црква ја доведоа нејзините ќерки, а младоженецот ја пречека. Изгледаше преубаво, а Сузана беше многу емотивна во тој момент. Рече дека нема да плаче, а солзи и течеа по образите, наведува познатата докторка.

„Беше одлично организирано, сите уживаа. Тука имаше околу 70 луѓе на вечера. Многу познати личности и пријатели на Сузана се појавија, Весна Југовиќ, Александар Илиќ и многу други.