Живот
10. February 2016 - 15:15

Стрејт мажи прв пат допираат пенис на друг маж!

Девојките кои снимија видео во кое лезбејки прв пат допираат пенис и гејови кои прв пат допираат вагина објавија нешто ново: Стрејт мажи прв пат допираат туѓи пениси.
 
Изненадува како лесно се согласиле за тоа, особено кога сфатиле дека не е некоја преголема разлика во односот на она што самите веќе го имаат.
 
- Игледа дека добро го храниш, искоментира едниот.
 
Друг истакна дека непријатноста не е поради тоа што е во прашање пенис, туку генерално чудно е да допирате туѓи генеталии - машки и женски, а да не е сексуален чин во прашање.
 
- Различен е на допир отколку мојот. На почетокот бев уплашен, но сега повеќе не. Чувството е како да допирам мачка без влакна. Баш е мек, но веќе имам еден таков така што знам се. Освен што е сексуален орган, тоа е само уште еден дел од телото, ги изнесе своите заклучоци еден од учесниците.
 
Погледнете го видеото: