Македонија
31. October 2021 - 21:18

Стевчо Јакимовски прогласи победа во Карпош

На прес-конференција пред штабот на ГРОМ Стевчо Јакимовски прогласи победа во Карпош против Душко Весковски од СДСМ . 

Тој им се заблагодари за довербата на карпошани вети дека ќе ги поправат грешките од минатото но и дека повторно ќе го врати сјајот на Карпош.