Македонија
14. February 2016 - 10:44

Ставрески на одбележување на св.Трифун во Кавадарци, Неготино и Демир Капија

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска по повод празникот свети Трифун ќе ги посети Кавадарци, Неготино и Демир Капија.

Централните манифестации по повод закројувањето лозја ќе се одржат на плоштадите во тие градови.