Македонија
21. јуни 2020 - 21:01

ССК: Вакво скандалозно однесување на операторите не е забележано нигде

ССК потенцира дека ваков неразумен акт, кој има и лажно објаснување, наводно е неуставна некоја одредба ( чл.143 Закон за Медиуми н.з. ), а таква одлука од Уставен Суд нема, е само вршење притисок врз корисниците.

Еве го во продолжение и целото соопштение на Сојузот на Стопански Комори.