Џет-Сет
6. February 2017 - 17:37

Со него има две ќерки, ова е бившиот сопруг на Сузана Манчиќ

Ќерката на Сузана Манчиќ сподели слика на која се гледа како со својот татко ужива на планина.

Сузана Манчиќ осум години беше во брак со музичарот Небојша Куниќ.

Пејачката и водителка со него има две ќерки, Теодора и Наталија, а рече дека кога се развеле секој отишол на своја страна.

Нивната ќерка Теодора објави фотографија на која нејзиниот татко со прст покажува кон прасето што го печат на една планина.