Бизарно но вистинито
9. December 2015 - 21:12

Со голи раце и пресудил на кобрата која му го убила синот

Неименуван маж од Карале во Индија убил кралска кобра со голи раце, а ако се за верување информациите со кои располага The Sun, тоа го направил затоа што змијата претходно го каснала и усмртила неговиот син.

Шокантната снимка прв пат се појави на Јутјуб пред шест месеци, но медиумите во Индија ја објавиле дури минатата недела.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Вознемирувачко видео