Живот
30. January 2017 - 9:33

Снимка разоткри голема тајна – Село со близнаци крие страшна вистина

Кога истражувачките водени од аргентискиот историчар Хорхе Камарасом влегле во бразилското место Кандидо Годои, не насетиле дека ќе ги дочекаат децата „анѓели на смртта“.

Имено баш во ова место се раѓаат исклучиво деца со светол тен и коса и се исклучиво близнаци.

Вистината која ги шокираше сите, е разоткриена во снимката која ја видеа милиони луѓе.

Во неа се изнесени тврдењата дека трудниците во тоа место биле подложни на експерименти.

Погледнете го видеото на следниот линк: