Македонија
7. October 2015 - 22:00

Скопската обиколница утре отворена за сообраќај

Поради лошите временски услови откажано е најавеното снимање за утре на францускиот филм „А фонд”, а Скопската обиколницата, каде се снима филмот, ќе биде отоврена за сообраќај, соопшти вечерва „Манифактура продукција“.