Бизарно но вистинито
24. August 2015 - 17:04

Си вбризгал вијагра во својот полов орган, а потоа ...

Маж завршил во болница бидејќи „гордоста“ за малку ќе му експлодирала откако си вбризгал Виагра. Во половиот орган на престрашениот маж, кој сака да остане анонимен, се собрала огромна количина крв.

Оваа приказна излезе на виделина благодарејќи на друштвената мрежа Редит.

Се започнало кога наводно не бил доволно издржлив во кревет.

- Посетив уролог и се пожалив на еректилна дисфункција. Ми препиша разни таблети, но ниедна не го даде посакуваниот резултат. Следниот чекор беше инекција дирекно во машкиот орган. Иако велам дека беше Виагра, тоа всушност беше ТриМикс, но резултатот е ист.

_ на почетокот се противев на идејата, но кога истражив како делува, се одлучив да пробам. Прво одеше добро, но кога дојде време да престане, тогаш настана проблемот.

- Го полевав со ладна вода. Ништо. Зедов четири Судафед таблети. Ништо. Почнав да вежбам за да ја пренасочам крвта. Ништо. Веќе почна многу да боли, а јас почнав да паничам.

- Знаејќи дека лекот дојде со предупредување дека кај ерекцијата која трае подолго од четири часа е потребна медицинсак интервенција, побрзав во болница. Објаснувањето на постара жена која беше во приемното одделение не беши нималку забавно. Да, цело време ја криев ерекцијата, а на крајот со количка ме одведоа во соба.

- Добив две дози морфиум, за малку да се смирам, Докторката беше слатка индијка, која барем се трудеше да биде сериозна. Останатите главно ме исмејуваа. На крајот ми извадија многу крв.