Живот
2. February 2016 - 11:33

Што значи кога ќе се поклопат сказалките од часовникот?


Кога ќе видиме дека се поклопени сказалките од часовникот често велиме дека некој мисли на нас.
 
Но популарниот цагер има и други значења.
 
Ако се поклопени тоа е знак дека некој не сака, а ако се раширени сказалките покажува дека некој ве посакува.
 
Прво толкување
 
00:00 – Саканото лице многу ве посакува.
01:01 – Некој со кој што се сака да спие со вас.
02:02 – Саканото лице нема никогаш да ве заборави.
03:03 – Мисли на вас.
04:04 – Се вљубил-а во вас на прв поглед.
05:05 – Си игра со вас.
06:06 – Ја сака вашата насмевка.
07:07 – Сака нешто да ви каже, а не може.
08:08 – Вљубен-а е.
09:09 – Сака да биде со вас.
10:10 – Ужива во вашиот изглед.
11:11 – Денеска ви е среќен ден.
12:12 – Ќе и се вратите на старата љубов.
13:13 – Страда поради вас.
14:14 – Ве чека среќа.
15:15 – Љубоморен-на е.
16:16 – Не сте достојни за него/неа.
17:17 – Ќе страдате.
18:18 – Ги сака вашите очи.
19:19 – Нешто крие од вас.
20:20 – Секогаш ќе ве споменува.
21:21 – Опасност.
22:22 – Утре ќе бидете среќни.
23:23 – Ве посакува во кревет.
 
Второ толкување
 
01:01 – Престои болест.
02:02 – Ќе го сретнете саканиот/та.
03:03 – Многу ве сака.
04:04 – Никогаш нема да ве заборави.
05:05 – Ќе се вљуби во вас.
06:06 – Ќе се смирите.
07:07 – Ве мами.
08:08 – Љубоморен/на е.
09:09 – Телефонски повик.
10:10 – Некој сака да ве види.
11:11 – Некој со руса коса ве сака.
12:12-   Секс.
13:13 – Ве сака некој со темна коса.
14:14 – Сака бакнеж.
15:15 – Сака нов почеток.
16:16 – Нешто ќе се случи меѓу вас.
17:17 – Бакнеж.
18:18 – Долго ќе бидете во љубов.
19:19 – Некој ве сака, но вие тоа не го гледате.
20:20 – Ве чека.
21:21 – Му се допаѓате на лицето што го мислите.
22:22 – Ќе го видите.
23:23 – Ќе ви предложи да излезете.
00:00 – Ја сака вашата пријателка.