Живот
28. July 2016 - 14:27

Што не е во ред со фотката од три девојки во бикини?

На прв поглед веројатно нема да забележите ништо невообичаено на фотографијата - три девојки во костими за капење стојат пред каса во продавница.

Но, дали можете да забележите она што го забележал Imgur корисникот JarJarDrinks кој решил да ја сподели фотографијата на социјалните мрежи?

На фотката една од девојките има масивна алка на нејзината нога која изгледа како да е намерно залепена со сива трака.

Всушност станува збор монитор кој го наредува судот во Америка за следење на личност која е казнета да биде дома или барем во близина на својот дом.

„Ништо не го прави летниот изглед подобар од монитор на глужд“ - напишал корисникот на Imgur кој ја објавил оваа фотографија.

Фотографијата за краток период беше прегледана над 95.300 пати и коментирана илјадници пати.