Џет-Сет
30. November 2015 - 12:27

Шокантно: Аркан е жив и повторно покрај Цеца

Еден од најозлогласените балкански воени злостроници и криминалци е се уште жив, јавуваат повеќе портали.

Аркан откако е покренато Хашкото обвинение за воени злостроства умре под многу сомнителни околности. Неговата „смрт“ се уште не е разрешена, а можеби и нема потреба, зошто како да се утврди нечија смрт ако тоа лице воопшто не е мртво, туку ужива во слободата. Како е можно тоа? Аркан е еден од најголемите криминалци на Балканот, и можеби затоа српскиот државен врв молчи./ Едно е сигурно дека има многу сомнителни околности во кои се вплеткани повеќе лица со единствена цел да го скријат.

Инаку индиции дека Аркан е жив покажа неговиот син Вељко. „Мојот татко е жив и здрав и ми испрати подарок“, изјави Вељко. Тоа предизвика бурни реакција како во Србија така и во соседните земји поради поврзувањето на Аркан со воени злосторства при распадот на Југославија. Дали Аркан е толку паметен да ја лажира својата смрт за сега да ужива во слободата, дали направил повеќе пластични операции на лицето, и дали сите овие години е покрај својата сопруга и децата во улога на телохранител? Можно е.

Се поставува и прашањето зошто Цеца сите овие години не се омажи повторно и зошто немаше некоја сериозна врска. Која е причината, дали толку го сакаше Аркан па одлучи да му биде верна до смрт, или пак навистина не можела да размилува за врска зошто покрај себе го имала Аркан?

Аркан е жив и за него молчи државниот врв на Србија како и неговото семејство.

Исто така, Цеца постојано објавува фотографии од одмор, а никогаш не покажува кое машко е покрај неа. Дали тоа можеби е Аркан?

Останува мистерија, зошто ако излезе поинаку, Аркан го чека долга робија за злосторствата.