Џет-Сет
8. April 2018 - 12:31

Се сеќавате на Огуз од „Кога лисјата паѓаат" - по 11 години изгледа вака

Ако некогаш ја гледавме популарната серија „Кога лисјата паѓаат", сигурно се сеќавате на Огуз кој беше најголемиот шармер во серијата.

Турскиот актер Толга Карел денес изгледа вака.

Од серијата до денес поминаа 11 години.