Џет-Сет
29. July 2015 - 12:53

Се кршат носови на "Mалдиви" - Едвај успеаа да ги одвојат

Никола Матовиќ се нафрли на Јован и со лакт го удри по нос.
 
Имено, додека емисијата одеше во живо, Јован застана зад Никола. Матовиќ почна да вика „тргнете го од мене“, а потоа со лакт го удри Јован по нос. Саша Гром успеа да ги раздвои.
 
Реагираше и обезбедувањето, Никола е пратен во изолација, а водителката му рекла на Јован дека и тој ќе биде казнет. Ивановиќ подоцна покажа дека му тече крв од носот поради ударот.
Видеото погледнете го тука