Бизарно но вистинито
28. јуни 2016 - 16:57

Сакала да прокриумчари јајца од гуштер во вагината, „се породи“ во авионот

Приказната е чист доказ дека на нашата планета живеат луѓе кои се навистина подготвени на се. Имено, една бизарна сцена се одиграла на летот од Индонезија, кога во текот на возењето со авион жена од Алабама „родила“ гуштер.

Се работи за жена која сакала да криумчари пет јајца од многу реткиот вид на гуштер наречен Комодо змеј, за илегално да ги продаде на тлото на САД. По неколкучасовен лет, почнала да чувствува болки, мислела дека и изела нешто лошо, а вистината била многу пострашна...

Во паника го повикала персоналот од авионот напомош, а и помогна и еден германски доктор, поточно ветеринар.

-Ова е најлудата работа што сум ја напрвила. Мислам дека топлината од вагината предизвикала еден од гуштерите порано да излезе. Како би знаела? Не сум стручњак за гуштери. Знам само дека многу ме болеше. За среќа имав тампон кој го запре крварењето откако од мене излезе ова чудовиште, рече Бренда Пери, жената одговорна за ова бизарно породување.