Балкан
11. July 2019 - 14:39

Руските комичари се обиделе да го насамарат и Тачи, ама не успеале

Хашим Тачи, претседателот на Косови призна дека и тој бил мета на руските пакосници, но нивниот обид да го насамарат поминал безуспешно.
 
Тачи на новинарско прашање од локалните медиуми рече дека благодарение на владините служби обидот на руските комичари Владимир Кузенцов и Алексеј Столаров бил неуспешен.
 
Не може да се разговара со некого без однапред да се знаат темите на разговор, колку ќе трае разговор и со кого точно ќе се зборува – рече Тачи изразувајќи благодарност до службите кошто навреме го откриле обидот.