Џет-Сет
3. February 2016 - 15:27

„Рипна“ стомачето на Сара Мејс!

Сара Мејс неодамна беше гостинка во емисијата на пејачката и водителка Бојана Секдеровски, „Улица Македонија“.

На официјалната Фејсбук страница на емисијата може да се погледнат фотографии од досегашните гости на Бојана, меѓу кои и оние на Сара Мејс.

1sara mejs

Застанати една до друга, Сара и Бојана позираат, а најзабележително на фотографијата покрај витката става на Бојана за разлика од претходно, е зголемото стомаче на Сара Мејс.

Иако напорно се труди и вежба фитнес, на Сара веројатно и годи заедничкиот живот со Димитар, па резултатите се очигледни.