Живот
9. August 2017 - 12:51

Рибар уловил вистинско чудовиште: Оваа страшна риба како да излегла од хорор филм!

Следното видео докажува дека длабокиот океан е најстрашното место на Земјата. Еден рибар од Малезија фатил ретка риба на брегот на Малезија, и секако не бил воодушевен од својот улов.
 
Кога ќе видите каква риба уловил ќе сфатите зошто не бил воодушен...
 
Погледнете го видеото: