Свет
10. September 2017 - 9:21

Разорна сила на природата: Снимка која покажаува како ураганот Ирма уништува сѐ пред себе

Додека САД, поточно Флорида го чека следниот удар со страв, ураганот Ирма дојде до Куба, откако зема десетици жртви на карипскиот остров.

Ирма, која падна во категорија 4 во петокот утрината, потворно ја врати силата денеска и се врати на категорија 5.

Погледнете како изгледа кога ураганот руши сѐ пред себе...