Живот
25. February 2018 - 13:20

Пронајден бил дневникот на идната принцеза Меган кој подоцна мистериозно исчезна: "Морав да позајмувам пари, на крајот од денот постојано плачев"

Пред извесно време на Интернет се појави блог во кој мистериозната глумица пишува за своите лоши искуства кои ги има доживеано во минатото. Подоцна се испоставило дека се работи за идната принцеза на Велика Британија, Меган Маркл.
 
Идната снашка на кралското семејство во блогот под името "Вработена глумица" ги раскажа вистините за сè што имала доживеано во минатото. 
 
 
"Морав да позајмувам пари, да работам работи што ги мразам, ме третираа како го**о на сет, а јас трпев, да бакнувам глумци со непријатен здив и да плачам со часови на крајот од денот, бидејќи мислев дека тоа повеќе не можам да го поднесам", пишува глумицата.
 
 
Во меѓувреме тој блог мистериозно исчезнал, а многумина сметаат дека тој бил намерно отстранет, бидејќи било откриено дека зад него стои Меган, односно идната принцеза.
 

"Кога е добро, тогаш е баш добро. Останатите 300 денови е потешко отколку што можете да замислите. Нема да лажам. Многу денови ги поминав завиткана во кревет со парче леб и вино. Жалосно и комично", искрено зборуваше глумицата која на 19 мај ќе се омажи со принцот Хари.