Македонија
1. February 2016 - 17:03

Прогноза за цел месец – Еве какво ќе биде времето во февруари

Метеоролозите од Acuuweather ја даваат временската прогноза за февруари. Според предвидените температури, се очекуваат топли денови на почетокот од месецот и мало опаѓање на температурите при крајот на февруари.