Бизарно но вистинито
1. February 2016 - 11:29

Прфесор снимен среде секс со студентка!

Огромна прашина се крена во Америка поради снимката на професорот од Универзитетот Арканзас на која се гледа како има секс со студентка. 

Иако Универзитетот ги демантираше овие обвинувања, студентите го тврдат спротивното и го споделуваат ова видео кое наводно го снимил еден студент.