Живот
12. јуни 2017 - 17:11

Преживеала авионска несреќа, а сега гласот подарен од Бога го сподели со сите

Со треперење во гласот една преставничка во шоуто „Америка имам талент“ ја раскажа својата приказна како започнала да пее.

Кечи на свој 16 години преживеала авионска несреќа во која загинале сите останати членови освен таа и уште еден сопатник.

Скромната жена која ќе ви го стопли срцето долго време се борела со своите последици од несреќата, но сепак со помош на музиката како што вели таа станала од креветот.

Oва е нејзиниот моќен глас, уживајте...