Македонија
23. јуни 2017 - 8:25

Презентација на Нацрт-Стратегија за безбедност и здравје при работа 2020

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска ќе учествува на тркалезна маса на која ќе се презентира „Нацрт-Стратегија за безбедност и здравје при работа 2020”.

Тркалезната маса е во организација на Министерство за труд и социјална политика, а во соработка со Фондацијата Фридрих Ебер, канцеларија Скопје и Советот за безбедност при Владата на Република Македонија.