Џет-Сет
27. March 2017 - 19:18

Пред 7 години ѕвездата на Гранд имаше проблем со лицето, а сега е вистинска секс бомба!

Кога се појави во 2010 година во Ѕвездите на Гранд сите имаа само еден став - дека има фантастичен глас.

Меѓутоа Мира Марковиќ од некоја причина не стана славна како некои од нејзините колеги од истото натпреварување.

Тоа што и е познато на публиката која ја прати пејачката од Гранд продукцијата е дека Мира со години имала мака со лицето со кое имала големи проблеми.

Меѓутоа, денес Мира потполно поразлично, сексипилна, максимално дотерана и има совршено чисто лице.

Ќе се изненадите кога ќе ја видите сега и ќе се сложите дека оваа девојка навистина направиланајголема трансформација во историјата на „Ѕвездите на Гранд.

Еве како изгледа: