Живот
16. October 2016 - 21:15

Прасе против куче, најслатката “борба“ која досега сте ја гледале

Видеата со животни кои си играат секогаш измамуваат насмевка на нашето лице.
 
Но, вакво видео досега не сме виделе.
 
„Борбата“ меѓу мало прасе и големо куче ќе ве развесели.
 
Погодете кој е победникот.