Џет-Сет
22. October 2016 - 11:00

Познатата српска пејачка е бремена!?

 
Радмила Манојловиќ се појави на една манифестација за доделување награди, а новинарите од тогаш на големо пишуваат дека пејачката е бремена. Таа се појави со момчето, 9 години помладиот Харис и со стомачето.
 
Засега се нема огласено по овие тврдења.