Живот
3. April 2018 - 16:25

Потрошила 25.000 фунти на операции за да личи на барбика: Наместо како кукличка, оваа тв водителка сега е вистинска катастрофа

Рејчел Еванс, модел, ТВ лице и забавувач, вложила околу 25.000 фунти во операции за да личи на барбика.

Со операциите и самата се фали на социјалните мрежи, а со задоволство објавува фотографии и написи кои излегуваат во медиумите за нејзините зафати.

На првата операција се одлучила по голем период на депресија. Има 47 години и мајка е на две деца.

Како што пишуваат британските медиуми, нејзината промена е „чиста катастрофа“.