Живот
6. July 2016 - 20:08

Потресна исповед на познатата пејачка: Мојот син...

Гоца Божиновска изјави дека се плаши дека нејзиниот син Мирко Шијан може да заврши како неговиот татко Зоран Шијан, кој е убиен пред 16 години. Во разговор за Информер, таа изјавила дека поради својот наследник често плаче, но и кажа шокантна информација, околу тоа дека се сомнева дека се дрогира.

„Личи на татко му, го има неговиот темперамент, многу се грижам за него. Тој ми е најголем проблем во животот. Никогаш не сум заспала кога излезе од дома, се додека не се врати. Главно е своите другари, кои се нормални, но кој знае кога ќе напијат децата. Плачам поради него, се нервирам. Многу го гледаат со други очи затоа што е син на Шијан, па се плашам да не го провоцираат намерно и да не се случи нешто лошо, така и настрада Зоран“ изјавила Гоца.

Таа додаде дека го терала синот да направи тест за дрога, кој како што вели за среќа бил негативен.

Пејачката расакажува дека бара од Мирко дека бара Мирко да и се јавува кога ќе излезе во некој ноќен клуб.