Ф1
14. October 2016 - 8:11

Поранешен шампион во формула 1 гостин во Македонија

Шампион во формула 1 денеска ќе биде гостин во Македонија. Поранешниот првак како бренд - амбасадор ќе биде гостин на отворање на нови капацитети,...