Македонија
11. јуни 2022 - 8:03

Поради одрон затворен за сообраќај патот Росоман-Прилеп

Од 05:55 часот  рег. пат Росоман- Прилеп, кај м.в.„Трите ленти“  е затворен за сообраќај поради одрон на патот.