Џет-Сет
5. December 2016 - 16:37

По 36 години Сузана Манчиќ за смртта на Тито: Почина по 6 месци откако го направив ова

Поранешната Лото девојка открила една интересна информација, таа пеела за Тито пред да умре. Поранешната Лото девојка ги открива сеќавањата како претседателот на СФРЈ бил видно нерасположен, а во тоа време никој не знаел дека  Јосип Броз Тито бил болен. 

Иако никој тогаш не смеел да се шегува на негова сметка, Сузана си дала за право после 36 години да каже за тоа.

- Му пеев на Тито и после половина година почина. Се надевам дека не е поради моето пеење, рекла Манчиќ.