Македонија
24. April 2018 - 9:02

Патот Пршовце - Јегуновце затворен за сообраќај

Делницата Пршовце - Јегуновце денеска и утре ќе биде затворена за сообраќај поради асфалтирање, соопшти АМСМ.

Асфалтирањето ќе го спроведе фирмата Ескаватори МК ДООЕЛ Скопје.