Живот
26. January 2016 - 12:18

Пајак му го крена автомобилот, но тој го направи ова!

Можеби до сега ви се случило пајак да ви го однесе автомобилот зашто сте се паркирале на забрането место.

Токму тоа му се случило на овој човек, но тој не дозволил пајакот да му го однесе автомобилот па го направил ова:

Ново на Сител