Живот
18. February 2016 - 21:20

Оваа задача е вистински хит - Го знаете ли вие точниот одговор?

Едноставениот детски тест овие денови стана вистинска сензација на Интернет. Причината - никој не може со сигурност да каже точен одговор. Можете ли вие? 

Најчести одговори се броевите 14, 15, 16 па дури и 20.