Живот
21. October 2019 - 10:57

Ова го нема ниту на филмовите: Дете (3) паднало од втори кат директно во решетка што случајно поминувала

Дете (3) од Индија си играло на тераса кога во еден момент се доближило до оградата и паднало од вториот кат.

По неверојатна игра на судбината, токму тогаш низ улицата поминувал маж со рикша и детето паднало токму во приколката.

Мажот бил видно изненаден и во првиот момент не му било јасно како се појавило тука детето, а потоа дошол и исплашениот татко.

За среќа, детето поминало без никакви повреди, а неговото семејство му се заблагодарило на возачот на рикшата, купувајќи му облека и благо за неговите деца.