Живот
14. January 2016 - 11:59

Ова бебе за прв пат ја гледа близначката на својата мајка - Неговата реакција ги насмеа сите

Кога сте многу мали, може се да ви изгледа чудно, а комплицираните работи како на пример близнаци ќе ви изгледа посебно неверојатно и неразбирливо.
 
Во продолжение погледнете едно навистина смешно видео во кое 10 месечно бебе по прв пат во својот живот ја гледа близначката на својата мајка.
 
Реакцијата ма малото бебе не може да се опише со зборови, ова мора да го видите: